Zdravstveno zavarovanje Najboljši zdravniki sveta je oblika zavarovanja, ki omogoča dostop do zdravljenja pri najboljših zdravnikih in ustanovah za zdravljenje v tujini ter dostop do drugega zdravniškega mnenja. Vaše zdravje vam bo hvaležno, saj bo v najnujnejših trenutkih zagotovo v najboljših rokah.

Drugo zdravniško mnenje podajo priznani zdravniki specialisti, ki so vodilni na svojem področju in delajo pod okriljem blagovne znamke Best Doctors. Zavarovanje nudi visoka zavarovalna kritja brez varčevalne komponente.

Kako se lahko zavarujem pri Finisa 2Z?

Vključuje zdravljenje malignih tumorjev, vključno z levkemijo, sarkomom in limfomom (razen kožni limfom), kot tudi zdravljenje predmalignih tumorjev in in-situ karcinomov, ki so omejeni na epitel področja nastanka in niso prešli na stromo ali bližnja tkiva.

Vključuje kirurško presaditev ledvice, dela jeter, pljučnega režnja ali trebušne slinavke. Neozdravljivi organ je nadomeščen z drugim, enakim organom, ki ga daruje druga živa kompatibilna oseba.

Vključuje kirurško presaditev kostnega mozga zaradi neozdravljive okvare njegove funkcije.

Vsebuje vse kirurške posege na možganih in/ali drugih znotraj lobanjskih strukturah, kot tudi benigne tumorje hrbtenjače.

Vključuje celotno zamenjavo ali popravilo ene ali več srčnih zaklopk.

Vključuje kirurški poseg, ki je opravljen po predlogu kardiologa zaradi zožitve ali neprehodnosti ene ali več koronarnih arterij.

1.
Izpolnite formular

Iz naše spletne strani si prenesite formular in ga ustrezno izpolnite. Informacije nam bodo pomagale pri pripravi ponudbe.

2.
Pošljete ga na naš e-mail

Formular pošljite na naš elektronski naslov info@finisa.si, da lahko pričnemo z primerjalno analizo zavarovanj na trgu.

3.
Priprava ponudbe

Za vas pripravimo najbolj ustrezno in ugodno ponudbo, ki ima najboljša kritja za večjo varnost ter finančni prihranek.

Dostopajte do najboljših zdravnikov sveta in njihovih specialističnih storitev.

ZAUPAJO NAM TUDI

Več kot 20 let delovnih izkušenj, več kot 10,000 zadovoljnih strank in še več sklenjenih zavarovanj. Za vas poiščemo najnižjo zavarovalno premijo z najboljšimi kritji na trgu.

Stopite v kontakt

Posvetujte se z nami preko telefona. Na telefonsko številko 01 5468 400 nas lahko pokličete med 9.00 in 16.00 uro.