Generalne skupinske zavarovalne police

Kako boste zavarovali svoja vozila, je odvisno od števila vozil, ki jih imate vpisana na podjetje. Avtomobilska zavarovanja za podjetje lahko uredite z individualnimi policami, ali pa večje število vozil zavarujete s skupinsko avtomobilsko polico.

Brez vozil v marsikaterem podjetju ne gre, za mnoga podjetja pa so ta celo ključna za posel. Vozni park lahko pomeni visok, a nujen strošek, v katerega so všteti nakupna cena vozil, registracija, zavarovanje, gorivo in vzdrževanje. Da bodo stroški manjši, vam generalna polica omogoča prihranek pri ceni.

Pri skupinskem zavarovanju je prednost ta, da pridobite potrdilo o zavarovanju avtomobilske odgovornosti, ki ga potrebujete za registracijo, le ob začetku – torej, ko se vozilo doda na skupinsko polico. Potrdilo velja.

Prednost skupinske avtomobilske police je v tem, da ste razbremenjeni plačil zavarovalnih premij za vsako vozilo posebej.

Zavarovanja odgovornosti ščitijo zavarovanca pred zahtevki tretjih oseb za škodo, ki bi jo lahko povzročili pri izvajanju svoje dejavnosti. Pri opravljanju in izvajanju svoje poslovne dejavnosti dnevno stopate v stik z ljudmi.

Pri tem lahko pride do nenadnega in presenetljivega dogodka, ki tretjim osebam lahko povzročijo škodo. Do škode lahko pride tudi zaradi uporabe izdelkov, ki jih proizvajate ali pa zaradi strokovne napake pri opravljanju poklica. Zaščitite svoje podjetje, vaše zaposlene ter poslovanje s pravilno obliko zavarovanj.

Ne glede na to, kje in zakaj lahko pride do škode in nepričakovanih posledic, zato imejte odgovoren poslovni odnos do vaših kupcev, strank in poslovnih partnerjev. Za zmanjšanje morebitnih finančnih izgub imejte odgovoren odnos tudi do sebe in svojega podjetja.

Zavarovanje ni primerno ne le za proizvodno dejavnost, temveč tudi za storitvene dejavnosti!

1.
Stopite v kontakt

Kontaktirajte nas preko telefona ali našega elektronskega naslova info@finisa.si.

2.
Odgovorimo na vaša vprašanja

Ne veste katero zavarovalno polico za podjetje izbrati? Z veseljem vam bomo svetovali.

3.
Priprava ponudbe

Za vaše podjetje pripravimo najbolj ustrezno in finančno ugodno ponudbo.

Ter zaščitite vaše zaposlene in prihodnje poslovanje.

ZAUPAJO NAM TUDI

Več kot 20 let delovnih izkušenj, več kot 10,000 zadovoljnih strank in še več sklenjenih zavarovanj. Za vas poiščemo najnižjo zavarovalno premijo z najboljšimi kritji na trgu.

Stopite v kontakt

Posvetujte se z nami preko telefona. Na telefonsko številko 01 5468 400 nas lahko pokličete med 9.00 in 16.00 uro.