Zdravstvena polica za specialistične zdravstvene storitve krije stroške samoplačniških zdravstvenih storitev in omogoča hiter dostop do specialističnih pregledov, operativnih posegov in drugega mnenja za vas in vaše otroke. Ne računajte na druge, da vas bodo reševali iz zagate, ko zbolite danes poskrbite zase vi.

Ne dovolite, da bi vas čakalne vrste ovirale na poti do zdravja. Do zdravnika, ko ga potrebujete in specialista obiščite že v nekaj dneh. V javnem zdravstvu je za obisk specialista v povprečju treba čakati več mesecev. To je pogosto več, kot si lahko privoščimo, saj se lahko naše zdravstveno stanje v tem času poslabša.

Z zavarovanjem Zdravstvena polica za specialistične zdravstvene storitve v nekaj dneh dostopajte do specialistično-ambulantnih storitev, fizioterapij, zobozdravstvenih storitev, drugega mnenja, pomoči na domu in zdravil.

Zakaj potrebujete zdravstveno polico?

Zavarovanje je namenjeno in dostopno vsem generacijam! Zavarovanje lahko sklenete, če ste stari med 18 in 64 let.

Zavarovanje sklenete za eno leto s samodejnim podaljševanjem do prekinitve ali do konca zavarovalnega leta, v katerem boste dopolnili 65. let. Zavarovanje lahko začnete koristiti v nekaj mesecih po začetku zavarovanja za novonastale bolezni in stanja. V primeru preobstoječih bolezni, lahko velja večmesečna čakalna doba, če pa je vaš primer posledica nezgode, čakalne dobe ni.

Če ste starejši od 65. let, vam podobna kritja omogoča zavarovanje Specialisti senior.

Zavarovanje je namenjeno in dostopno vsem generacijam! Zavarovanje lahko sklenete, če ste stari med 18 in 64 let.

1.
Izpolnite formular

Iz naše spletne strani si prenesite formular in ga ustrezno izpolnite. Informacije nam bodo pomagale pri pripravi ponudbe.

2.
Pošljete ga na naš e-mail

Formular pošljite na naš elektronski naslov info@finisa.si, da lahko pričnemo z primerjalno analizo zavarovanj na trgu.

3.
Priprava ponudbe

Za vas pripravimo najbolj ustrezno in ugodno ponudbo, ki ima najboljša kritja za večjo varnost ter finančni prihranek.

In poskrbite za svoje dragoceno zdravje brez dodatnih stroškov.

ZAUPAJO NAM TUDI

Več kot 20 let delovnih izkušenj, več kot 10,000 zadovoljnih strank in še več sklenjenih zavarovanj. Za vas poiščemo najnižjo zavarovalno premijo z najboljšimi kritji na trgu.

Stopite v kontakt

Posvetujte se z nami preko telefona. Na telefonsko številko 01 5468 400 nas lahko pokličete med 9.00 in 16.00 uro.